CS:GO Download - Counter-Strike: Global Offensive

 Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) este unul dintre cele mai cunoscute si populare jocuri cu impuscaturi multiplayer, pe care majortitatea jucatorilor impatimiti al acetui tip de joc, l-au jucat cel putin odata.

CS:GO este cel mai bun joc tactic de echipa, unde dupa cum bine stiti batalia in joc se desfasoara intre doua echipe, teroristii si contrateroristii, unde colaborarea in echipa este esentiala, pentru a invinge echipa adversa.

Counter-Strike: Global Offensive a fost dezvoltat de Valve si Hidden Path Entertainment in 2012, fiind al patrulea joc din seria Counter-Strike, acesta fiind disponibil pentru Windows, Xbox 360, macOS, PlayStation 3 si Linux.

Jocul este unul destul de realist, in care fiecare echipa are diferite obiective in joc, de a planta bomba in baza echipei contrateroristilor si respectiv de a o dezamorsa si pana a salva ostatici din baza teroristilor, astfel incat la finalul fiecarei runde jucatorii primesc banii, in functie de performanta fiecaruia, cu ajutorul carora isi pot cumpara arme, grenade, armura si fumigene.

Imagine CS:GO:

Cerinte sistem:

CPU: Intel Core 2 Duo E6600
Memorie: 2 GB RAM
Placa video: 256 MB
Spatiu HDD: 15 GB

Video CS:GO:


Download CS:GO - Counter-Strike: Global Offensive:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu