Crossout - joc cu masini de lupta





 Crossout este un joc cu masini de lupta, pe care le poti construi, personaliza si arma dupa bunul plac. Este un joc la care nu te poti plictisi, deoarece poti conduce adevarate arme in lupte impotriva altor masini la fel de bine armate.

Acest joc cu masini de lupta, Crossout, a fost dezvoltat de catre cei de la Targem Games si publicat de Gaijin Entertainment, atat pentru Android si IOS, cat si pentru Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox Series X/S si Xbox One.

Crossout este disponibil in varianta multiplayer, unde va puteti lupta cu jucatori din toate partile lumii. In joc, jucatorul isi poate construi si personaliza propria masina, fie isi poate cumpara arme si piese mult mai bune, cu care sa isi doboare inamicul pe campul de lupta, fie pe parcusul jocului, odata cu evolutia acestuia, i se poate debloca anumite piese si arme, pe care le poate atasa masini sale si astfel putand dobora inamicul mult mai usor.

Pe campul de lupta, jucatorul trebuie sa fie foarte atent si sa evite atacurile inamicului, in caz contrar masina sa poate suferi pierderi foarte mari, putand fii complet distrusa. 

In joc, jucatorul poate sa intre in poligon, pentru a se antrena si a trage la tinta, astfel incat in timpul jocului acesta sa fie cat mai bine antrenat si sa isi cunoasca toate punctele forte ale masini sale.

Imagine:

Cerinte sistem:

CPU: Intel Core 2 Duo E8500
Memorie: 4 GB RAM
Placa video: Nvidia GeForce GT440 / AMD Radeon HD 5670
Spatiu HDD: 3 GB

Video:

Download Crossout - joc cu masini de lupta:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu