theHunter Classic - joc vanatoare





 Vrei sa incerci cel mai realist joc de vanatoare produs vreodata? Ei bine cei de la Expansive Worlds si Avalanche Studios au lansat un joc de vanatoare foarte realist, astfel incat sa experimentezi fiorul vanatorii intr-un simulator de vanatoare cat se poate de realist, intr-un mediu imens, unde sa pandesti tot felul de animale, de la cerb si pana la urs, folosind spre capturarea acestora tot felul de arme de vanatoare, de la arbaleta si pana la pusti de ultima generatie.

Jocul theHunter Classic a fost lansat pe 3 iunie 2014 si a fost conceput pentru a reda o experienta de joc cat mai realista si mai buna, astfel incat jucatorul sa traieasca o experienta palpitanta de vanatoare, in medii cat mai frumoase si pline de mistere, de la regiuni periferice din Australia, mlastini pline de vegetatie si pana la cei mai frumosi munti, Alpii Austriei.

Acest frumos joc de vanatoare, theHunter Classic, iti permite sa vanezi in jur de 44 de specii de animale, de la animale foarte periculoase precum ursul, mistretul, rasul si pana la animale pasnice precum cerbul, fazanul, renul, iepurele, cangurul si rata. 

Daca vrei sa incerci o experienta de vanatoare cat mai realista din fata calculatorului, theHunter Classic este jocul potrivit, pe care il poti juca cu sufletul la gura.

Imagine:


Cerinte sistem:

CPU: Dual Core (2GHz)
Memorie: 2GB
Placa video: 256 mb

Video:


Download theHunter Classic - joc vanatoare



-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

1 comentarii:

  1. Bally's New York State Gambling Market - JSHub
    The online gambling sector is growing significantly 강릉 출장샵 in size 목포 출장안마 and in terms 포항 출장마사지 of revenue, 춘천 출장안마 the casino floor has 용인 출장샵 grown, according to the Gambling

    RăspundețiȘtergere