Thief 4 (2014)





Descriere joc:
Thief 4 (2014) este un joc de aventura, in care jucatorul ia rolul unui hot. Jocul fost dezvoltat de Eidos Montreal si Nixxes Software BV iar de lansarea propriu-zisa s-au ocupat cei de la Square Enix pe data de 25 februarie 2014 pentru urmatoarele platforme: Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One si Xbox 360.
In acest joc de aventura, Thief 4, jucatorul se pune in pielea unui hot de meserie, care fura de la cei bogati, astfel incat sa duca la bun sfarsit misiunile pe care acesta le are pe parcursul jocului, intr-un mod cat mai silentios, fara ca cei pagubiti sa observe.
Jucatorul pentru a evolua in joc va trebui sa isi termine misiunea pe care o are intr-un mod cat mai invisibil, astfel incat acesta sa poata lua bunurile fara a fi nevoie de violenta, aceasta putand fii folosita doar in ultima instanta. Acesta poate sustrage atat bunuri cat si bani, fie din cladiri, fie direct din buzunarele pagubitilor, pe care le poate folosi in achizitionarea de echipament mult mai performant, care il va ajuta in noile misiuni.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor:  2.6 GHz Duo
RAM: 4 GB
Spatiu HDD: 20 GB
Placa video: Nvidia GTS 250, AMD Radeon 4800

Trailer:



Download Thief 4 (2014):

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu