South Park: The Stick of Truth 2014

Descriere joc:
South Park: The Stick of Truth este un joc de fantezie de rol, dezvoltat de Obsidian Entertainment in colaborare cu South Park Digital Studios si publicat de catre cei de la Ubisoft pe 4 martie 2014 pentru platformele Microsoft Windows (PC), Xbox 360 si PlayStation 3.
In acest joc de fantezie jucatorul exploreaza un oras fictiv numit Colorado of South Park, in care se poate plimba liber in jurul orasului, ducand astfel la bun sfarsit anumitele misiunii pe care jocul le ofera pentru ca povestea acestuia sa ia contur si de asemenea sa deblocheze alte noi misiuni.
In joc jucatorul poate controla anumite personaje ca Stan, Kyle, Butters si Cartman, fiecare avand anumite abilitati necesare evolutiei in joc.
Jocul South Park: The Stick of Truh ne prezinta o poveste frumoasa de joc in care vom da peste tot felul de vrajitori, elfi si oameni care sunt in razboi cu personaje de fantezie ca zombie, gnomi si alte creaturi fantastice.

Imagine:
Cerinte sistem:

Procesor: 2.0 GHz Dual
RAM: 2 GB
Spatiu HDD: 6 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:Download South Park: The Stick of Truth (joc fantezie):-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu