Download PES 2015





Descriere joc:
Cine nu stie binecunoscutul joc de fotbal Pro Evolution Soccer, produs de catre cei de la Konami. Iata ca acestia au lansat o noua versiune a acestui joc de fotbal si anume PES 2015.
Noul joc PES 2015 a fost lansat pe 13 noiembrie 2014 in Europa si este disponibil pentru platformele PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 si Xbox One.
Gamplay-ul jocului a fost imbunatatit fata de versiunea anterioara, astfel incat miscarile jucatorilor in teren si fizicul acestora au suferit imbunatatiri, facand jocul cat mai aproape de realitate.
Noua versiune PES 2015 are in componenta de aceasta data mai multe moduri de joc ca: Meciuri amicale, Multiplayer online, Competitii internationale, My Club, Master League si multe altele.
De aceasta data PES 2015 detine licente pentru unele dintre cele mai mari competitii internationale dintre cluburi cum ar fi Liga Campionilor sau Europa League, unde veti gasi toate echipele inscrise in aceste competitii cu jucatori precum Ronaldo, Mesii, Rooney, Gotze si multi alti.
O caracteristica foarte importanta in noua versiune PES 2015 este aceea ca echipele din joc reproduc stilurile de joc ale echipelor reale, cum ar fi viteza de reactie a lui Real Madrid, posesia Barcelonei, forta de joc a lui Bayern Muchen, facand jocul mult mai real.
Grafica jocului este mult mai buna fata de cea a versiuni anterioare, de aceasta data s-au luat in considerare pana si cele mai mici detalii ale jucatorilor, asemanarea lor cu cei reali fiind uimitoare iar atmosfera din stadion in timpul jocului aduce un plus de realism, facand jocul mult mai real si mai placut de jucat.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 1.8 GHz Duo
RAM: 1 GB
Spatiu HDD: 8 GB
Placa video: 512 Mb

Trailer:


Download PES 2015:



-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu