Metal Gear Rising: Revengeance





Descriere joc:
Metal Gear Rising: Revengeance este un joc de actiune, dezvoltat de Platinum Games si lansat de Konami pe data de 21 februarie 2013 pe platformele Microsoft Windows, Xbox 360 si PlayStation in Europa.
In acest joc se mizeaza pe actiunea intensa, care va ava tine in plina miscare, astfel incat il veti juca cu o deosebita placere.
Personajul principal al jocului este un cyborg pe numele de Raiden care detine ca si arma o sabie cu care va veti dobora inamicii intr-un mod foarte specaculos, deoarece jocul detine o grafica foarte buna si un mod de slow motion in care veti putea urmarii ce poate face aceasta sabie la contactul cu dusmanii, creeand astfel o experienta de neuitat.
Sabia lui Raiden este una deosebit de puternica, aceasta avand puterea de a taia robotii si tancurile in doua, toate acestea si datorita personajului principal care dispune de niste abilitati de manuire a acesteia foarte bune.
Metal Gear Rising: Revengeance este un joc care va ofera foarte multa actiune si in acelasi timp una foarte specaculoasa, care va va face sa il jucati cu placere.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 3,1 GHz
Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 25 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:



Download Metal Gear Rising: Revengeance (joc de actiune cu sabia):


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu