Race The Sun - cel mai tare joc avioane

Descriere joc:
Race The Sun este un joc cu avioane, dezvoltat si publicat de Flippfly, pe data de 19 august 2013, probabil cel mai tare joc cu avioane de acest tip.
In acest joc cu avioane, jucatorul va pilota un avion alimentat cu energie solara iar rolul acestuia este de a duce cursa la bun sfarsit si de a obtine un scor cat mai mare, evitand obstacolele care ii apar in cale si colectand bonusurile pe care acesta le intalneste in cursa, astfel acumuland un scor cat mai mare.
Avionul zboara cu o viteza foarte mare, astfel jucatorul trebuie sa fie foarte atent si in acelasi timp foarte rapid pentru a evita obstacolele care ii ies in cale si pentru a strange cat mai multe puncte.
Acest joc cu avioane, Race The Sun, este disponibil pentru platformele Microsoft Windows (PC), Mac, Linux si PlayStation Network.
Despre grafica video a acestui joc va pot spune ca nu este una excelenta, insa jocul este distractiv iar pentru a alunga plictiseala, acest joc cu avioane este foarte bun.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 1,6 GHz Dual
Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 150 MB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download Race The Sun (joc avioane):-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu