GTR 2 - Joc cu masini sport





Descriere joc:
Astazi am sa va prezint un nou joc cu masini sport de curse. Jocul se numeste GTR 2 si este un simulator de curse cu masini sport, dezvoltat si publicat de catre cei de la SimBim pe data de 6 octombrie 2006 in Europa pentru binecunoscuta platforma Microsoft Windows (PC).
Jocul este disponibil in doua moduri de joc: singleplayer si multiplayer.
In modul singleplayer jucatorul poate alege diferite moduri de joc in care poate sa joace, ca de exemplu: in campionat, unde va participa la curse alaturi de alte masini, curse in care poate participa singur unde va trebui sa scoata un timp cat mai bun, un mod de practica pentru a se obisnui cu masina si multe altele pe care le veti descoperi in joc.
In modul multiplayer puteti juca jocul online alaturi de prieteni sau alaturi de alti jucatori din lumea intreaga, unde va puteti testa capacitatea de a conduce cat mai bine si de a castiga cursa.
GTR 2 este bazat pe campionatul FIA GT din 2003 si 2004. In afara de acest campionat jucatorul are posibilitatea de a-si crea propriul campionat dupa bunul plac, ceea ce face jocul mult mai frumos si mai interesant.
In acest joc cu masini aveti posibilitatea de a alege dintr-un numar de peste 27 de modele de masini cu care sa concurati in curse. Puteti conduce masini ca BMW M Coupe sau M3 GTR, Lamborghini Murcielago, Ferrari, Porsche, Viper Coupe, Seat Toledo GT, Lotus Elise, Maserati MC12 si multe altele, care va va face o deosebita placere de a conduce aceste super masini.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,0 GHz
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 2,5 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:



Download:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu