World of Tanks Download - Joc cu tancuri





Descriere joc:
World of Tanks este un joc video online cu tancuri in mod multiplayer, care a fost creat de o companie din Belarus, si anume Wargaming, care ne ofera o serie de tancuri de lupta din secolul al 20-lea.
Pentru a juca World of Tanks online o puteti face gratuit, insa pentru a beneficia de anumite inbunatatiri, bonusuri in joc va puteti crea un cont premium, unde veti fi nevoiti sa achitati o anumita taxa.
In joc jucatorul poate controla un singur tanc blindat, acesta fiind ales de catre jucator la inceputul jocului, unde poate juca pe diferite harti in functie de modul de joc ales, acesta putand comunica cu ceilalti prin chat.
Jocul detine un numar de 5 modele de tancuri: tancuri usoare (acestea fiind mult mai rapide), tancuri grele (acesta fiind mult mai stabile), tancuri medii, distrugatoare de tancuri si tancuri de asalt.
World of Tanks are mai multe optiuni de joc, o prima optiune este aceea de a juca impotriva unui singur jucator, 1 vs 1, unde puteti juca impotriva unui prieten iar o alta optiune este aceea de a va putea face un clan, unde veti lupta cu un alt clan.
Fiecare jucator isi poate personaliza tancul, atat la nivel de aspect, unde isi poate camufla tancul dupa bunul plac, cat si din punct de vedere al echipamentului.

Imagine:
World of Tanks.jpg

Cerinte sistem:

Procesor: 2,0 GHz
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 2 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download free:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu