Scania Truck Driving Simulator Download - Joc cu camioane si tiruri





Descriere joc:
Scania Truck Driving Simulator este un joc video simulator in care aveti posibilitatea sa conduceti atat camioane cat si tiruri.
Acest joc ofera fanilor de camion simulari care le pun abilitatile de conducere la incercare. Acestia vor avea posibilitatea de a manevra si controla camioane sau tiruri pe drumuri inguste, cu remorca sau fara, vor incepe initial in joc cu exercitii de franare simple si vor ajunge pana la parcarea cu spatele cu remorca.
In joc va trebui sa transporti diferite marfuri la anumite destinatii, care pe parcursul traseului vei intalni diferite obstacole, cel mai important fiind politia, care nu te lasa sa conduci cu o viteza mai mare decat cea legala si care iti va verifica ce fel de marfa transporti.
Vei putea conduce pe mai multe feluri de drumuri, pe serpentine, pe drumuri inguste si periculoase si multe altele, care le vei descoperi pe parcursul jocului.
Jocul Scania Truck Driving Simulator are o grafica destul de buna, precum si sunetul, astfel incat vei putea auzi zgomotul motorului foarte bine ca si in realitate.

Imagine:
scania-truck logo

Cerinte sistem:

Procesor: 2.4 GHz
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 1 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:

Download free:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu