Battlefield 4 Download - Joc shooter

Descriere joc:
Battlefield 4 este un joc video tip first-person shooter (cu impuscaturi), creat de catre EA Digital Ilusions si publicat de catre cei de la Electronic Arts.
Jocul Battlefield 4 a aparut in continuarea lui Battlefield 3, iar acesta a fost lansat pe data de 29 octombrie 2013 in America de Nord, in 31 octombrie in Australia si in noiembrie in Europa si Noua Zeelanda pentru Microsoft Windows,PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 si Xbox One.
Battlefield 4 a suferit o serie de modificari fata de cel anterior, acesta avand in modul multiplayer o gama de peste 10 harti, unde pot juca pana la 64 de jucatori in acelasi timp. Luptele pot avea loc in toate mediile, atat in aer, cat si in apa, cat si sol, in plus jucatorii vor avea mai multe capacitati de supravietuire.
Modul singleplayer are sarcini care necesita actiuni specifice si rolul de a debloca cat mai multe arme pentru a putea fi folosite in modul multiplayer.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2,4 GHz Dual Core
Ram: 4 GB
Spatiu HDD: 15 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:

Download:-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu