Angry Birds Rio Download - Joc cu pasari

Descriere joc:
Angry Birds Rio este al treilea joc video din seria Andry Birds, unul dintre cele mai indragite jocuri cu pasari, care a fost dezvoltat de catre cei de la Rovio Entertainment.
Ca si in celelalte serii, in joc jucatorii folosesc o prastie pe post de lanseta, pentru a arunca pasarile pe asa zisele "cladiri", pentru a-si indeplini obiectivul, si anume acela de darama diferite animale (porci, maimute) si de a trece la urmatorul nivel. Pe parcursul jocului vei gasi mai multe tipuri de pasari, care au diferite arme.
Jocul Andry Birds Rio a fost lansat initial cu doua capitole: Den Smugglers si Escape Jungle, fiecare avand cate 30 de niveluri, dar pe parcurs i s-a atasat inca 3 capitole, si anume: Beach Volley, Airfield Chase si Carnival Upheaval, fiecare avand ca si primele 2 tot 30 de niveluri. Pe parcurs au fost create mai multe capitole care le veti descoperi in joc.
Jocul prezinta atat o grafica buna, cat si un sunet bun.
Fara alte cuvinte va invit sa jucati Angry Birds Rio, care este disponibil gratuit pe link-ul de mai jos de download.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2.0 GHz
Ram: 256 MB
Spatiu HDD: 500 MB
Placa video: 32 MB

Trailer:


Download free:-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu